See You
in Brussels!

Conference
Venue

28TH WONCA EUROPE CONFERENCE

SQUARE Convention Centre, Brussels
7-10 June, 2023

MAKING CHOICES
IN PRIMARY CARE

Domus Medica

28e Wonca Europe Conference 
Voor de eerste keer in haar geschiedenis vindt WONCA Europe in Brussel plaats. De Belgian Society of General Practitioners (BSGP), samengesteld uit vertegenwoordigers van Domus Medica en haar Franstalige tegenhanger SSMG, is bijzonder trots huisartsen en andere eerstelijnswerkers van 7 tot en met 10 juni 2023 in het Square Convention Centre in Brussel te mogen verwelkomen!

Wat mag u verwachten?
WONCA Europe wil in de eerste plaats wetenschappelijke kennis vanuit heel Europa samenbrengen, met resultaten van onderzoek in de eerste lijn, kwaliteitsverbeterende projecten in de praktijk, enzovoort. Het belooft een uitgebreid programma te worden, met topics die de brede werking van de eerste lijn illustreren. Belangrijke ‘key note’ sprekers zullen dagelijks hun brede ervaring en kennis delen en de ‘high lights’ van dit congres toelichten.
Daarnaast is WONCA Europe een uitstekende gelegenheid om met collega’s uit andere landen kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Hoe denken zij over de organisatie van onze gezondheidszorg? Wat doen Europese collega’s beter, anders? Na WONCA Europe gaat u met nieuwe inzichten en mogelijk nieuwe Europese contacten naar huis.

Hoe kunt u deelnemen?
Op WONCA Europe is iedere huisarts en iedere eerstelijnswerker welkom.
U kunt actief deelnemen en uw ‘abstract’ indienen en/of als bezoeker aanwezig zijn tijdens het congres zelf.
De voertaal van het congres is ‘easy English’. Een selectie van voordrachten mag gepresenteerd worden in het Nederlands en Frans. Als u dit meedeelt bij het inzenden van uw abstract, kan u hiervoor in aanmerking komen.

Call for abstracts
Bent u beginnend huisarts en wilt u graag uw masterproef delen met uw Europese collega’s? Wilt u als eerstelijnsonderzoeker uw conclusies delen? Hebt u als huisarts een praktijkverbeterend project uitgewerkt? Of wilt u als eerstelijnswerker uw ideeën delen over multidisciplinair en geïntegreerd werken …? Aarzel niet en stuur uw abstract in voor 10 januari 2023: https://www.woncaeurope2023.org/call-for-abstracts. Iedereen, met veel of weinig ervaring, kan deelnemen!

Inschrijven
U kunt zich ook al registreren voor deelname aan het congres zelf, met ‘early’ korting tot 20 maart en ‘regular’ korting tot 5 mei 2023. Voor studenten en jonge artsen gelden gereduceerde tarieven: https://www.woncaeurope2023.org/registration
Voor de Pre Conference met een aangepast programma, georganiseerd voor en door jonge artsen, is alle informatie terug te vinden op hun website: https://www.eyfdm2023.com/. Plaatsen zijn beperkt dus wacht niet te lang met uw inschrijving! 

Accreditering
Accreditering wordt aangevraagd voor het gehele congres; de toekenning van het aantal punten is afhankelijk van de gevolgde activiteiten.

Wij kijken alvast uit naar dit unieke WONCA Europe Congres en hopen u massaal te mogen verwelkomen!

Bekijk het volledige programma op: www.woncaeurope2023.org

© 2023 - GUARANT International | Powered by APPTIDE